2η μέρα για την 8η Athens Xclusive Designers Week

1:00:00 π.μ.

Η 2η ημέρα ήταν αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές που παρουσίασαν τις συλλογές τους και διαγωνίστηκαν στa New Designers Awards.Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, που αξιολόγησε τις κολεξιόν των νέων δημιουργών και ψήφισε τους καλύτερους,απαρτιζόταν από τους  Ελένη Παπαϊωάννου Διευθύντρια Marie Claire,  Βάσω Παπαγιαννακοπούλου Διευθύντρια Σύνταξης Madame Figaro,  Άννα Ζιαζιά Fashion editor HELLO,  Ορσαλία Παρθένη Σχεδιάστρια Μόδας,  Αλέξης Ανδριώτης Επιχειρηματίας και Alexandra Icart, Πρόεδρος Jeansation. Την πολυαναμενόμενη Τελετή Απονομής New Designers Awards  παρουσίασαν ο Γιώργος Σατσίδης με την Στέλλα Καπεζάνου.

Το βραβείο Best Catwalk , που αντιστοιχεί στην εξασφάλιση συμμετοχής στην επόμενη AXDW απέσπασε η Ourania_Kay και απένειμε η διοργανώτρια της βραδίας Τόνια Φουσέκη.
http://www.youtube.com/watch?v=3gXjEZ8YcvE&feature=player_embedded στο link αυτό θα δείτε την ταινία μικρού μήκους που έπαιζε κατά την διάρκεια του catwalk της Ourania_Kay.


Το βραβείο Best Trendsetter, που αντιστοιχεί σε παρουσίαση του σχεδιαστή σε τηλεοπτική εκπομπή του MAD, απέσπασε το δίδυμο Asel & Eleonora και την απονομή έκανε η Ρεγγίνα Κουρή από το MAD. Η αγωνία κορυφώθηκε στην απονομή του Best New Designer, που αντιστοιχεί στην εξασφάλιση της συμμετοχής στην διεθνή διοργάνωση μόδας Jeansation στο Μονακό, απέσπασε η Χριστίνα Σκαρπέλη και απένειμε ο Μωρρίς Σιακκής, Marketing Director της Ford.
You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram @thestylists.gr