Το Sense Shop είναι τώρα και στο διαδύκτιο !!! www.sense-shop.gr

1:38:00 μ.μ.

Το Sense Shop είναι τώρα και στο διαδύκτιο !!!
Το shopping μέσω του διαδυκτίου πλέον πέρα απο έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο αγοράς έχει γίνει για τις περισσότερες απο εμάς και ένας τρόπος να ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στο τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά χωρίς να σπαταλάμε χρόνο και ταλαιπωρία απο τον εαυτό μας.
Σκοπός μας ήταν να δημιουργίσουμε ενα απλό και εύκολο στη διαχείρηση e-shop για να σας λύσουμε τα χέρια !! Στο e-shop μας θα βρείτε ρούχα για όλες τις ώρες, ψηλοτάκουνες και μοναδικές γόβες ( ποια δεν ειναι εθισμένη άλλωστε ? ) και φυσικά accesories !!  Μοναδικά κομμάτια που μπορούν να μεταμορφώσουν το κάθε ρούχο σε κόσμημα! Τα brands που θα βρείτε στο site μας ειναι :
DENNY ROSE (ρουχα & αξεσουαρ )
SCHUTZ (παπούτσια)
UNIQUE PS (αξεσουάρ) καθώς και επιλεγμένα κομμάτια απο άλλες εταιρείες.
Επίσης είμαστε εδώ για να σας δίνουμε styling tips, προτάσεις και νέες ιδέες για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις πιο έξυπνες αγορές σας.
Στο site μας θα βρείτε και την κατηγορία προσφορών που θα λειτουργεί παράλληλα με τις τρέχουσες σεζόν αλλά και κατά την διάρκεια των εκπτώσεων με μοναδικά κομμάτια !!  Γιατί, τι πιο ωραίο απ΄το να ανακαλύπτεις θησαυρούς στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς ?? 
 

You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram @thestylists.gr